Wednesday, August 10, 2011

kisah lama.

aku ingat lagi waktu dulu. sekitar tahun 2000. first time aku kenal kau even kita sekolah sebelah-sebelah for the past few years.

dengan kau, aku boleh cakap ape saja.

daripada benda extreme macam music, movie dan skateboard. sampailah soal hati.

masa berlalu aku tak pernah sangka lepas spm kau ckp "ini paper last kan? ape kau janji?"

tapi aku tolak mentah-mentah. sampai buat kau benci gila.

seriously years after that. aku rasa mcm aku hilang kawan, abang.




kali terakhir aku dgr kau ckp 2 tahun lepas.

lepas tu kau hilang.






amit, seriously aku mintak maaf tapi aku tak sanggup hilang kawan mcm kau.
aku tatau nak cari kau kat mana. :'(



*never take people for granted*

1 comment:

  1. 3ply Disposable Face Mask!!
    Face Mask.
    We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.

    ReplyDelete