Tuesday, December 7, 2010

nescafe perosak buah pinggang?

selalu sangat baca blog orang, terpukul gak rasa. tak pernah aku post something yang berguna. reader pun lama2 makin chow. haishh.

ada one time orang kecoh2 pasal nescafe 3 in 1. katanya merosakkan buah pinggang, buat cungap-cungap berdebar-debarla sampai takleh solat (haish. tak khusyuk salahkan nescafe pulak lol)

meh nak cerita sikit pasal effect caffeine bagi semua clear. ni bukan effect nescafe 3 in 1 20 peket rm 10.90 tu saja, tapi merangkumi segala jenis mak nenek coffee tak kira la setarbak ke, kopibin je dan dll.

caffeine atau nama lainnya 1,3,7-trimethylxanthine, trimethylxanthine, methyltheobromine, 7-methyltheophylline, theine, mateine, guaranine *hah. amek. nak sebut pun tergeliat lidah* bertindak sebagai central nervous system stimulant yang mana akan menyebabkan kita jadi segar, tak lalok, tak mengantok especially di kala musim exam dan menyebabkan kita lebih alert.

selain daripada itu, caffeine juga adalah sejenis diuretik (diuretics) yang mana akan menyebabkan anda terkencing-kencing kalau terlebih minum caffeine.

sumber-sumber common untuk caffeine adalah: kopi, teh dan coklat yang diperbuat dari coffee bean (bukan jenama kopibin ok)

caffeine juga di percayai digunakan untuk merawat penyakit tidak boleh bernafas (apnoea) di dalam bayi pra matang.

bagaimana caffeine berfungsi?

ini boleh baca sendiri kat wikipedia. sebab kalau aku tulis balik pun, takut korang makin pening :)

side effect of caffeine?



main symptoms of caffeine overdose?


kalau dah agak-agak dah rasa macam-macam kat atas ni, sah-sah la korang dah overdose. kalau musim exam, jangan sampai terlebih minum caffeine sebab nanti korang takkan dapat tidur berkualiti. aku selalu kena macam ni. haha. korang ingat korang berdebar-debar sebab tak abis study la cemas la, sebenarnya korang dah terlebih minum coffee malam tadi.

so you decide. minum biar lah berpada-pada. jangan salahkan sesuatu produk 100%. kalau ada case control study or experimental study report yang official based on nescafe 3 in 1 memang menyebabkan buah pinggang rosak, baru aku boleh terima 100% kenyataan tu. other than that, kita memang tau side effect nya, tak bermakna minum 1 peket sehari, bangun esok pagi buah pinggang korang dah rosak.

so goodluck.

you are what you eat... or drink.

cheers.


sumber: wikipedia

Houseman glut : Who to blame? by Naveen S Pillai

i am sharing one of my colleague's point of view :) spare some time to read it :)

I read with great interest over the recent issue pertaining the glut of houseman in hospitals throughout the country. To make things worse, almost every single Government hospital are now affiliated with medical schools throughout the country, which means the wards in the hospital are not only crowded by housemans, but also with eagerly awaiting medical students who wants to learn procedures. The questions is, how could the students learn when the housemen themselves are deprived with opportunities? It is the students who will soon become the houseman, serving the public. Now, we certainly do not want leave our people getting half-baked treatment. Doctors deal with life, the most precious of it all.

Over the 10 year period i have seen meteoric rise in the number of medical schools in our country.While i agree that the country needs more doctors, that certainly does not equate to mass production.It is sad to say that this was very much a problem that could be fixed,but people were ignorant and medicine is made into business.For centuries, people have viewed the profession of doctors as someone who is noble and caring. I can't guarantee the trend would continue in the upcoming years. Besides needing good grades in the academia, the medical school also develops the professionalism in the student. The first 2 years forms the fundamentals as the student is gradually exposed to wealth of knowledge to prepare for the more challenging clinical years. The next 3 years are most important years as a medical student as they are exposed to clinical settings where they met patient and apply their knowledge to arrive to a diagnosis. There should not be ANY short cut in this. All medical schools employ a similar method. However, what is actually happening is when there a sudden rise of students, we face with various problems such as lack of manpower and facilities, we eventually end up producing doctors who are ill-equipped with the essential skills to treat patients. As a country of mere 28 million in population, we currently have about 30 plus medical schools, one of the highest in the world. When all the institution starts producing their graduates, we are looking into about 4000 to 5000 doctors annually. Mind you, this does not include graduates from Russia, Ukraine, Poland, Czech Republic, and other recognized institution. The total sum many possibly may around 6000. There are more than 200 institution recognized abroad in Malaysia for medical degree. Do we really need so many institution being recognized? What measures are being taken to assess the quality of its graduates?Many of the schools do not even use English as a teaching medium, leaving us a big query pertaining the quality of the its degree.

So, could we blame our politicians for this problem? Everyone wants a moment of fame. In their opinion,by merely increasing the number of doctors, the healthcare industry would undergo a robust change that would translate into better delivery of services and outcome. When we argue, the counterattack would obviously by saying that doctors are wanting to "protect their turf". True enough, we do not want compete among each other. We respect our collegues, and ultimately we want the betterment of the health of our people. Imagine if doctors decide that (I hope not)-to lower the fares and the same time diluting the quality of services. They don't see whole picture, and they will be the ones who will going to New York or our southern neighbour to receive the "best" treatment.Paradoxical? Plus there is establishment of the 1 Malaysia clinic- MAs are already taking some of the jobs of doctors. Numbers are being increased, and now our jobs are going to be deprived? What is the direction that we are heading to?

Government hospitals too should be selective when it comes to choosing the houseman. After all, they do the most work in the hospital. The 2 year period should be maximally utilized. The HODs in each department should constantly keep in track about the underperforming houseman along with their institution. A annual report should be sent to the MMC to assess the standard of the institutions, and it should be made neutral. I was told that some foreign institution uses very simplistic approach even for the final year examination. One collegue even claimed that clinical exposure was very minimal, and only select cases are shown. This is a very wrong approach as we doctors see patients who comes with various types of illness.

It is my sincere hope that everyone involved will look into this matter urgently. We do not want to be labelled as "a mass manufacturer" of doctors by other nations. Worst, we do not want people to pursue medicine as a spectator sport.

Tuesday, November 23, 2010

masyaAllah.

kalau semua perasan lately in november (through out the whole month) bulan nampak sangat-sangatlah cantik. FULL MOON! auuuuuuuu *sound coming from werewolf -.-

semalam try utk capture full moon tersebut. but since takde camera. i mean adalah camera but not really a camera - camera phone. ok fine sedey bukan.

so nak dijadikan cerita, try la capture *tengah drive ok time ni* yang dapat di capture adalah lampu-lampu jalan dan kereta. -.-" hampeh.

nanti aku upload gambar tu sebab masih ada dalam phone.

Friday, November 19, 2010

mind the language.

i hate the fact that most of the time i forget things easily. i can't remember my own tumblr's password when i was excited to upload some photos i edited. *sucks isn't it?*

don't ask me who borrowed my books, my hard disk, my money - its not like i don't fucking care. it just that i forgot most of the times. and don't even try to ask me to remember your phone numbers, birth dates or even your name, your friend's name, your maiden's name - i can't remember.

am i sort of developing Alzheimer in my 20s? omg. but i think so.

i think 80% of my brain cells were dead. 10% i use for remembering every-odd-things-people-usually-doesn't-give-a-fuck.

10% are supposed for the recent memories which i think i lost it somewhere, or i think might be stolen by an alien or something.

aaah.

i just need some brand new brain cells.

any-einstein's-brain out there who is too kind for brain cells donation?

195-

euw buruknya blog ni. bersawang. dengan iklan2 spam. haishhh. hidup teramatlah busy. exam. RAYA. exam lagi. RAYA lagi. so nampak tak kebusyan tu? busy sungguh bukan?

btw. dah lebih sebulan afiq pergi mekah untuk tunaikan haji. sekarang ni mak aku kata, dah waktu orang bermalam di mina, lontar jamrah. aku macam tak dapat bayang sangat macam mana keadaan nya *cetek nya ilmu aku :(* but selalu tengok dalam tv and tanya pada papa dan mama.

semua org dalam family aku dah pegi buat umrah. aku? belum ada rezeki lagi. aku tanya mama if boleh tak nak daftar haji. mama kata, boleh. tapi mesti ada muhrim. so sekarang if kakak and abg ipar aku daftar haji, aku plan nak ikut daftar sekali. di panggil atau tidak, tu kan rezeki. doa-doa dapatlah aku jadi tetamu Allah nanti.

hari raya haji tahun ni sama macam raya-raya haji tahun lepas. memandangkan aku budak johor, kami taklah sambut raya haji semeriah mana. setakat makan lodeh pagi, then tengok orang qurban. tu je lah. but still, good to be back home masa raya.

aku rasa aku ada depression. anhedonia sepanjang zaman. haishh. sorry. aku patut delete blog ni -.-

Friday, October 15, 2010

sendiri.

senyap.

sunyi.


butuh.

kangen.



beri aku keping-keping hati kamu. akan aku simpan buat kenangan masa hadapan.

Wednesday, October 6, 2010

moving on.

im moving on to tumblr beybeh!

CLICK ME

im sorry blogspot. tumblr is soooooo irresistable ;)

Wednesday, September 22, 2010

Tuesday, September 7, 2010

Salam Aidilfitri

Faith makes all things possible.
Hope makes all things work.
Love makes all things beautiful.
May you have all of the three.
Happy IedulFitri.

Monday, September 6, 2010

190-


jauh lagi langkah yang perlu di atur.

mampu ke untuk terus berdiri?

aku perlukan kamu.

aku perlukan kekuatan itu.








_______________________
doakan untuk university exam gua yang akan start on 28th sept. moga dipermudahkan Allah.

Friday, August 27, 2010

Alhamdulillah.

setiap kali dengar lagu Maher Zain mesti rasa nak nangis. emo? biarlah.

rasa kerdil sangat-sangat kat sisi Allah.

semoga Allah pelihara keimanan, kesihatan, kesejahteraan aku pada tahun-tahun akan datang.

semoga Allah sihatkan ahli keluarga ku supaya aku mampu balas jasa baik diorg.

semoga Allah berikan petunjuk, mudahkan jalan dalam apa pun urusan.

semoga Allah berkati setiap patah perkataan yang aku pelajari, supaya P2S1 nanti berjalan dgn lancar.

Alhamdulillah untuk 25 tahun aku hidup, tak ternilai rahmat yang Allah dah bagi.

Alhamdulillah untuk 25 tahun keluarga aku ada sama-sama untuk kongsi semua rezeki yang Allah limpahkan.

Alhamdulillah untuk 25 tahun setiap rasa sedih, kecewa, marah, gembira, aku mampu kongsikan dengan mereka-mereka yang aku sayang.


Allah kurniakan rasa sedih supaya aku lebih kuat.

Allah kurniakan rasa marah supaya aku lebih sabar.

Allah kurniakan kepayahan supaya aku beringat-ingat.

Allah kurniakan kesenangan supaya aku tidak lupa pada yang papa.

Allah kurniakan aku keluarga, kawan-kawan, dan semuanya. supaya aku tidak hidup sorang-sorang kat muka bumi ni.

Alhamdulillah sepanjang 25 tahun Allah pernah buat aku gagal supaya aku terus berusaha.
Allah buat aku sakit supaya aku terus ingat pada Dia.

Alhamdulillah.

Alhamdulillah untuk semuanya.

Allah, I wanna thank You
I wanna thank you for all the things that you’ve done
You’ve done for me through all my years I’ve been lost
You guided me from all the ways that were wrong
And did you give me hope

hari jadian part II

birthday celebration @pak putra melaka. nan dia tak payah cakap la gebu siut. makan satu kenyang 12 jam. confirm! belum ambik double cheese naan lagi dengan tandoori chicken pergh kurang pahala puasa aku. haha

bila wendy ajak makan luar aku cuma fikir, wendy ajak keluar makan. coz we always hanging out together for movies or anything. so aku tak fikir ape2 pun.

turns out to be malam yang sangat meriah dengan orang-orang. and tambah lagi muji share same birthdate. so kami celebrate sama2 :)

the whole F2 darlings ada. which is kinda rare.

askar-askar gua pun ada. rare jugak. except untuk aktiviti makan-makan yang biasa.

ain pun ada. lagilah rare. haha

thanks for those who came. gua terharu rasa nak menangis T.T

tapi terpaksa blah awal sebab wani punya kereta rosak. so aku sebagai superman upahan kena la tolong -__-"

poyo.

sdey kena nyalakan api sendiri hahaha

we share same birthday!

gadis-gadis
*from left to right: muji, subi, me, siti, sharmila & wendy*

left to right: radzi (separuh), hassan, juen & yunyaw

left to right: zaki, ain, shidan, dan askar-askar: radhi, amad & radzi (separuh lagi)

balik kolej ini yang dorg buat haha nasib baik aku tade :p

botol2 yang pelik2 tu bukan botol arak ye harap maklum. tu sebenarnye minum arab. apa tah nama dia aku pun lupa.

naan kat sini memang terbaek lah!

**semua gambar dari camera wendy :p thanks babe ;)

hari jadian.

orang kata a year older, a year wiser. tak tahu kenapa aku rasa sebaliknya *mungkin sebab aku takde wisdom tooth so aku tak la wise lagi* ok aku tipu yang tu.

sungguh2 aku terima kasih untuk kawan2 yang susah payah belikan kek. even sambutan sedikit awal dari yang sepatutnya. mungkin sebab weekend nanti ramai pulak yang nak balik.

dah lebih 2 minggu kita puasa. satu patah perkataan "salam ramadhan" pun aku takde letak kat blog. ampuuunnnnnn. sebab *ok ni alasan* aku busy :'(

blog pun tak update. sesungguh nya aku turn out to be orang yang makin malas. dan lembab juga. kerana terlebeh makan setiap kali buka puasa T.T patutlah orang kata buka tu berpada-pada. huhu.

sempena bulan mulia ni aku nak korang dengar lagu ni sure korang jatuh cinta punya




entry mcm skema sket. hoho ape2 je lah ;)

Thursday, August 12, 2010

lagenda budak setan kembali!


Lagenda Budak Setan the series
Astro Prima
Every Tuesday, 10.30pm (starting 10/8/2010)
Total Episode: 26

Pelakon:
Kamil sebagai Kasyah
Maslina Nasir (Ayu)
Jue Aziz (Emilia)
Melissa Maureen Rizal (Katerina)
Nas T (Azmi)
Arifah Damanhuri (Mak Leha)
Anne Ngasri (Suzana)

Pengarah: Along Kamaruddin
Skrip: Ahadiat Akashah


sinopsis tak payah nak cerita lah sbb korang sure dah tgk LBS the movie yg pada aku sangat hampeh tu kan?

well said. aku rasa series ni better. much better.

kalau ikut episode pertama haritu, 90% dah macam novel. baru puas! walaupun sri mutiara dah jadi king george haha. mungkin buat kat KGV seremban tu kot. lol.

pasal plot - aku suka bila dia cerita pasal zaman nakal dorg. and lady in black muncul balik! haha barula lengkap geng jahat dorg. and fyi lady in black yg letak cicak dlm coke tu bukan kasyah and the geng (macam dalam movie). plot lebih coherent. lebih dapat dipahami.

pasal watak - watak geng2 kasyah yang kononnya anti perempuan tu di cerita satu-satu. especially watak sapi - yang suka main muzik. and kawan2 lain. macam mana dorg kenal and boleh ngam dgn lady in black pun diceritakan dgn baik. watak cikgu mui yg garang nak mampus baling duster ke mei lan tu pun ada. lol.

pelakon - watak kasyah tu oklah fine. amek la kat farid kamil tu. karang kalau amek pelakon baru kang kayu pulak. sbb berat watak kasyah tu. watak suzana pun kena dgn anne. cuma katerina tu lg best kalau fazura yg pegang. kesimpulannya mostly orang lain yang berlakon except farid kamil.

korang tengok jelah cerita ni. sempat lagi abis terawikh nak lari2 untuk duduk depan tv setiap selasa. much better dari movie. sbb ape aku ckp better? sbb dia lebih mcm novel. mungkin sbb movie kan so tak sempat nak cerita everything and tunggang langgang sampai jadi sucks :p


:)

Monday, August 9, 2010

cara membuat selipar

tahniah kepada shibli kerana berjaya menemukan cara terbaik membuat selipar -____-"


sila click ini

bila cinta.


*gambar dicuri dari fb ya*

happy tengok ckin dah kahwin. tak dapat pergi plan tukar last minute :(

bila lah aku pulak nak macam ni

*sigh*

________
ini entri bukan desperate.

Friday, August 6, 2010

nuffnang.

kalau korang perasan page aku memang takde nuffnang.

ye. kalau korang perasanlah.

sebenarnye bukan takleh nak set.

tapi aku tak reti. HAHA

aku selalu jenguk blog orang lain.

kadang2 nak click nuffnang dia.

tapi aku tak sure nak click mana satu.

aku click je mana-mana yang ada perkataan nuffnang tu.

jadi...

mintak maaf ye kalau aku silap :P

Friday, July 30, 2010

what medical school has taught me.


1. how to take photo.
-- cam-whoring di dalam bilik OT. menjakun mula-mula masuk first year bila dapat pegang 20 muscle di tapak tangan.

2. how to make a fool of myself.
-- seperti orang bodoh di ward bila di marah lecturer sebab tak study. di jeling nurse sebab dia taktau kolej dah bayar hospital beribu-ribu untuk di jadikan teaching hospital, tapi diorg pikir kita tetap menyemak menambah kan bilingan umat kat dalam ward.

3. be an ultimate collector.
-- mengumpul segala buku-buku yang banyak gila. satu subject 2-3 buku. sampai rak macam nak roboh.

4. menggunakan masa terluang dengan sebaiknya.
-- lepas penat berdiri dalam ketar lutut dalam ward, masa terluang di isi dengan aktiviti tidur. ye. sleep deprivation itu tidak bagus utk complexion muka.

5. how to be a poser aka poyo.
-- mengangkut stethoscope ke ward memang menyusahkan. ke sana ke mari dengan lab coat lebih2 annoying.

6. be confident.
-- confident tu penting especially bila depan patient kau lupa cara nak buat examination. atau depan lecturer kau di suruh buat CNS examination tapi haram kau tak study malam sebelumnya. ye confident itu bagus. *di masa-masa tertentu*

7. menggunakan duit dengan sewajarnya.
-- apabila duit di gunakan untuk memphotostat segala buku-buku yang ada kat library supaya kau nampak lebih rajin sebenarnya kau saja nak tambah koleksi buku yang ada.

8. forge signature.
-- forgery di benarkan di situasi terdesak seperti ketika kau malas gila nak pegi kelas tapi attendance kau dah below 90% (90% attendance is compulsory)

9. 'mencurik masa'
-- aktiviti yang padat mengajar anda menjadi lebih hebat dalam pencurian masa. masa yang dicurik digunakan untuk makan, tidur. dan bergossip.

10. bodoh matematik.
-- bila 5 tahun kau tak pegang kalkulator nak kira 25 kuasa dua pun terkial-kial.


**ini adalah 'the bad side' of medical college. good side ada je tapi malas nak tulis. takkan la aku nak tulis medical school mentransform aku jadi nerd kut? tak cool lah macam tu.

***tiada kaitan dengan siapa-siapa. yang hidup atau sudah mati.

181-

rasa nak luahkan something.

tapi takut ada yang terasa.

herm.

simpan ajelah dalam hati.

susah nak percaya orang zaman sekarang ni.


aku tau aku tak puas ati.

tapi biarlah dia nak buat apa.



semoga dia sedar ape yang dia buat itu salah.


ye. dan aku juga mungkin salah.

180-


kawan.

sungguh ke kau ikhlas berkawan?








semoga instinct aku tidak benar.

Thursday, July 29, 2010

nightmare!




a7x came up with the new album. yes without the rev :(

so enjoy!

go find where to download the album urself :p kinda lazy to post up any link :p

Wednesday, July 28, 2010

178-

this is something that i would like to share with y'all.

CLICK HERE

gila.

sate celup.

yong tau fu.

pergh.

memang gila.

sampai perut aku menjerit mintak tolong.

tolong jgn makan banyak2!


-____-"

Sunday, July 25, 2010

the only exception




When I was younger
I saw my daddy cry
And curse at the wind
He broke his own heart
And I watched
As he tried to reassemble it

And my momma swore that
She would never let herself forget
And that was the day that I promised
I'd never sing of love
If it does not exist

But darling,
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

Maybe I know, somewhere
Deep in my soul
That love never lasts
And we've got to find other ways
To make it alone
Keep a straight face

And I've always lived like this
Keeping a comfortable, distance
And up until now
I had sworn to myself that I'm
Content with loneliness

Because none of it was ever worth the risk

Well, You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

I've got a tight grip on reality
But I can't
Let go of what's in front of me here
I know you're leaving
In the morning, when you wake up
Leave me with some kind of proof it's not a dream

Ohh---

You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception
You, are, the only exception

And I'm on my way to believing
Oh, And I'm on my way to believing

174-


will it be worth waiting?

Saturday, July 24, 2010

173-

happy weekend people!

Wednesday, July 21, 2010

172-


you can never stop people talking negatively against you. but you can make them eat what they have said. and see them choke to death.

Sunday, July 18, 2010

sunday morning.

selamat pagi malaysia!

Saturday, July 17, 2010

your mind is the scene of the crime.


*may contain spoiler*

Conventional Hollywood wisdom these days has it that audiences only want to see remakes, retreads and rehashes of old ideas. This summer has seen a seemingly endless parade of movies with the number 2 in the title and films based on 80s TV shows. Some have made money some have not, but every once and a while a movie comes along that proves Hollywood wrong.

Set in a world where technology can invade people's dreams, "Inception" stars Leonardo DiCaprio as Dom Cobb, the leader of a corporate espionage team who specialize in stealing valuable secrets from within people's subconscious for profit.

Cobb is an international fugitive tormented by dreams of his late wife (Marion Cotillard) who sees a way out of his personal nightmare if he takes on one last job offered to him by Saito (Ken Watanabe), a powerful businessman who can arrange for Cobb to skip past immigration and get back into the United States. All Cobb has to do is perform an "inception" -- plant a thought in the mind of Robert Fischer (Cillian Murphy) CEO of a global corporation. (One writer has called it "the Great Brain Robbery.)

Cobb and his team -- Arthur (Joseph Gordon-Levitt - 500 days of summer, 10 things i hate about you), Eames (Tom Hardy), Yusuf (Dileep Rao) and Ariadne (Ellen Page - Juno), an architect who becomes Cobb's new dream weaver -- set out to implant the idea of dissolving his multibillion-dollar business into Fischer's dreams.

"Inception" is the most innovative sci fi idea to come out of Hollywood since "The Matrix" way back in 1999. It's a movie that takes ideas very seriously -- ideas drive the plot -- and, as a result, takes its audience seriously. It never talks down to the audience and in return demands viewers to pay attention. For those who do there are many rewards, and for those who aren't willing to get drawn into the surreal story there are still many pleasures. That's how finely crafted this movie is.

"Dark Knight" director Christopher Nolan (who also wrote the script) proves he can blow the doors off with the action --Joseph Gordon-Levitt's MC Eischeresque gravity defying fight scene is a mind blower -- and can also handle the cerebral stuff.

He creates and juggles several worlds -- dreams within dreams, worlds within worlds -- until it becomes difficult to tell what is real and what isn't. Each of these worlds comes complete with their own rules -- five minutes in real life equals one hour in dream time, for instance -- and is populated with well rounded, complex characters. The visuals are very cool --check out the streets that defy physics and curl over on top of one another -- but amazing effects don't mean much if the people interacting with them aren't interesting. Nolan has put a great deal of effort into the look of the movie and its ideas but he never forgets the characters, who are the film's single biggest asset.

Like the very best sci fi "Inception" is thoughtful, intelligent, audacious and humanistic. It's also one of the year's best films of any genre.

source: ctvbc.com

_____________________________
terlalu hebat untuk di fikirkan. cerita ni pada aku berat. perlukan tumpuan supaya kau boleh paham apa yang disampaikan. tapi mmg superb. sampai habis cerita persoalan demi persoalan masih ada. kalau kau tak relate dan cepat-cepat paham, kau pun akan sama hilang dalam mimpi.

Friday, July 16, 2010

persoalan.


kawan aku pernah tanya "kenapa kau suka keluar dengan lelaki?"

ye. 'enak' benar soalan tersebut.

bukan kerana gedik bila memilih untuk keluar dengan askar-askar.

bukan juga kerana perasan hot bila memilih untuk keluar dengan bodyguard yang ramai.


meh aku beritahu kenapa aku lebih senang keluar dengan jejaka berbanding gadis-gadis.

1. kalau keluar dengan perempuan banyak kerenah. even aku yang bawak kereta, selalunya aku yang kena ikut perancangan diorg. patutnya kereta aku, minyak aku, ikut suka aku la kan? haha.

2. dorg kalau keluar tak banyak songeh. ajak sekali, on. tak pikir macam-macam.

3. bila tiba-tiba aku tukar plan last minute dorg tak kisah nak ikut. belasah aje.

4. kalau keluar dengan gadis-gadis, bila ajak buat benda bangang, dorg agak hesitate. so tak best.

5. lelaki tak cepat kecik hati. biar aku sorg je emo. hahaha.

6. dorg boleh tunggu aku pilih barang tanpa aku perlu tunggu dorg pilih barang sebab selalunya dorg tak shopping macam-macam.

7. certain lelaki boleh jadi tukang angkat barang. HAHAHAAHH *ok ni aku joking je*

8. dorg boleh jadi good listener. bila aku ada prob. atau emo.

9. rasa selamat. tak perlu risau pasal perogol bersiri ke ape. sbb aku ada bodyguard yg ramai. and ye. aku yakin bodyguard aku bukan perogol sbb aku kenal kawan-kawan aku.

10. rasa cool. HAHAHAHAHAHHAHA *ok tipu*


tapiiii.. afiq aimran ahmad tetap cinta hati aku.

iwa, yanie, sara, nana, & fiza tetap kesayangan aku.

zuha, ya, syira, yatie, sheri, ckin, mar, zaret, dila, kamal & iema tetap kawan sampai mati aku.

and segala kawan-kawan perempuan lain - wendy, kina, alia, bella, anisah etc etc.


so jangan salah anggap bila kau orang nampak aku jalan dengan lelaki tengok wayang, pergi makan, main gladiator tengah2 stage, main bowling, atau buat segala benda bodoh yang lain.


aku bukan gedik.


kalau kau kawan aku, aku tau kau tau siapa aku.


thank you.

Thursday, July 15, 2010

FIFA world ranking.

World Cup champion Spain replaced Brazil at the top of the most recent FIFA World Ranking released on Wednesday.

South Africa World Cup 2010 has changed the total rankings of FIFA.

Runners- up Netherlands now became in second place and quarterfinalist Brazil falling to third.

Uruguay has created a great surprise in FIFA rankings too, they were the biggest climbers in the top 10, rising 10 places to sixth. It is their highest ever ranking.

Germany and Argentina created improvement in FIFA rankings. Germany got fourth and Argentina fifth place.

Defending champions Italy dropped six places to 11th and France 12 places to 21st.

But England done improvement, now they are in seventh place.

New Zealand created a most significance rise, now they are in 24 places from 54th .

Asian team Japan ‘s great performance in World Cup took them up 13 places to 32nd .

South Africa also created good record in FIFA ranking, now they are in 66 places from 83rd.

FIFA World Rankings:

  1. Spain (+1)
  2. Netherlands (+2)
  3. Brazil (-3)
  4. Germany (+2)
  5. Argentina (+2)
  6. Uruguay (+10)
  7. England (+1)
  8. Portugal (-5)
  9. Egypt (+3)
  10. Chile (+8)
source:maxinews.co.uk

does this count as annoying?


"its so fluffy im gonna die!"

haha. they were too cute :P




Gru: you will not cry, or sneeze of barf or fart! no annoying sounds.
Agnes: *flip flop flop flop* (puckles her cheeks) Does this count as annoying?

haha. definitely too cute!

and i definitely gonna watch it for 2nd time! whoever wants to watch it, count me in!

Monday, July 12, 2010

on top of the world.

on top of the world
photo by Laurence Griffiths

Iker Casillas - winner of golden glove
photo by Laurence Griffiths

faces of victory
photo by Quinn Rooney

Capdevilla & David Villa
photo by Shaun Botterill

suffering defeat
photo by Jasper Juinen

Torres - even off form. tetap celebrate the victory
photo by Alex Livesey

walaupun annoying gila through out the game. but he should be given a credit for putting spain on top of the world
photo by Alex Livesey

comel aje torres ambil gambar kawan2 :p
photo by Alex Livesey
Spain won the World Cup with the right kind of football. No one can argue that its tense 1-0 extra time victory over the Netherlands wasn't deserved.

Where some teams chose grim defense, Spain stuck to its attacking philosophy at this World Cup and, in the end, reaped the biggest reward there is. Where others hoofed balls up field and hoped, the Spanish passed, passed and passed until the goals came.

In becoming the first European nation to win the World Cup outside of Europe, Spain showed that beautiful football can be winning football, too. That positive example can only be good for the global game. Spain plays football in the way that young boys dream of when they kick balls around on pitches and streets -John Leicester, the Associated Press


photos were taken from fifa official website

yuhuu!

and the trophy goes to..



*bunyik drum*




SPAIN!!

Saturday, July 10, 2010

disclaimer.

as referred to this entry

no question of 'lalang' here
(lalang = support 5-6 teams. wish one of the team go to final)

i support spain from the very beginning.

sometimes i do watch other game.
(in fact 80% of the game - including the 2.30am game)
i do support other team that i want them to proceed to next round.
not that i am lalang or whatsoever you may call it.


i clearly stated i am a spain supporter - no matter they go to final or not (which they already gotten their butt into final), no matter they win or lose. and regardless what mr octo or any freaking bird say anything

i do criticize them if they play sucks.

i know the way they play.

so stop bullshitting spain. and do not call me lalang for god sake.



viva espana!


_________________________
yes. world cup do make our life miserable. we lost friends, money and sleeping hour. wish it will be ended soon. and stop all the nonsense.

Thursday, July 8, 2010

the baby news.


'im a broken heart man' - c.ronaldo



c.ronaldo annouced about the baby on fb.

So Cristiano Ronaldo’s baby boy was born on June 17–two days after Portugal played out a goalless draw against Cote d’Ivoire– and no one knew about that?

In other words, the 25-year-old waited almost 3 weeks before announcing to the world that he is now a father.

Coincidentally, this news came out when the public’s attention was on Cristiano Ronaldo following his unremarkable display at the 2010 World Cup and his unprofessional behavior as a captain after he spit at the feet of a camera man at the end of Portugal’s Last 16 defeat to Spain.

Strange! Certainly, Cristiano Ronaldo fans would have found it cute if the skipper had publicly honored his then four-day-old baby with his goal against Korea DPR on June 21 (which was his first for Portugal in just over two years).

Besides, would any soon-to-become father dare to hang out with different girlfriends like Ronaldo did with Kim Kardashian and Co.?

Oh well, then maybe this give more reasons to those who suggest that the mother of Cristiano Ronaldo’s son is a surrogate mother.


Here are the top reasons why people think Cristiano Ronaldo’s baby boy was born to a surrogate mother:

1) Cristiano Ronaldo is gay. He just wants to follow Ricky Martin’s footsteps.

2) Cristiano Ronaldo wants to have a child but having a wife could be tiresome since it would cost him many things. In this case, a surrogate mother answers any prospective problem.

3) Cristiano Ronaldo wants to have a dream kid. This can be made possible with a surrogate mother as well.


source

c. ronaldo = dad? not a very good idea :P

viva espana!



lari-lari satu rumah.

kepala pusing dah. lagi 4 jam exam commed.

niceee.



pagi isnin nanti boleh sarung jersi merah kuning daku.

wootwooot!


ViVa ESPA√ĎA! POR ELLOS!


see you in final bebeh!

Wednesday, July 7, 2010

cute dow octo ni :D

It's Spain! Psychic Octopus Makes Choice


An apparently psychic octopus has risked the wrath of his fellow countrymen by predicting Spain will beat Germany in the World Cup semi-final.

The creature, known as Paul, has correctly chosen all of his homeland's results so far.

But with one flick of his tentacle - and ignoring Germany's superb form - he has depressed an entire nation by picking their opponents to triumph.

Two plastic boxes with the flag of each country on the front had been placed into his tank at the Oberhausen Sea Life Centre.

With food in both boxes to attract Paul, it is then a matter of waiting until he opens one of them to determine his predicted winner.

On this occasion, he initially went straight for Spain's container.

German hopes were raised as he moved and began to hover over his homeland's flag, but the indecision was brief as he went with his first instinct.

The eight-legged mystic has a perfect record at this tournament - and is said to have had an 80% success rate during Euro 2008.

In what German fans will hope is a good omen, the only tip Paul has ever got wrong is the Germany v Spain final two years ago.

Paul irked England fans by predicting the debacle in Bloemfontein the day before it happened, despite being born in Weymouth.

And to prove he shows no bias, he plumped for Serbia before they defeated Joachim Low's side 1-0 during the group stages.

Rumours that Paul had picked Spain began circulating on Sunday after a picture surfaced showing the octopus choosing the Spanish box.

But, in a flurry of blogging, the image was judged to be a fake with the real prediction not scheduled until the day before the match.


bwahahahahaha. kurafat wei percaya paul the octo aka bomoh. hahaha tapi sebab dia predict spain menang weh. so takpe. hahahaha. kita tengok jelah malam ni.

propa cam euro 2008 ke hape. kalau gimik confirm aku kenduri tako octo pasni. hahaha!

go Spaniards! go torres! :D

source: news.sky.com

Sunday, July 4, 2010

annoyed.

ye.

terlalu annoying bercerita pasal kekalahan argentina.


tambah annoying bila guard hostel aku berperangai ci**i.

ok.

kalau sehari mencarut maknenya memang annoyed sangat-sangat lah tu.



out.

Wednesday, June 30, 2010

time we almost forgot.


to whom it may concerned:

bro.
lu ingat gambar-gambar ni?
lu ingat lagi masa-masa ni?

bro.
semalam gua tengok cd-cd lama.
gua dah tau mana gua simpan gambar ni.
huahuahuah.
lawak siut!

bro.
time ni kita kanak-kanak lagi bro.
4 tahun lepas ada kan?

pagi-pagi dah siap.
shah alam-central-genting.
gempak. semua naik bus.
hahahaha. lagi gempak.
satu hari berjalan.
menggeletar lutut.



bro.
gua rindu gila waktu-waktu dulu.
sumpah!


zaman buat kerja gila.
zaman bonnie and clyde kita.


gua rindu lu, bro!


peace and out.


ps: kalau lu tak datang time final world cup memang gua cincang-cincang lu! hmpphhh.

Monday, June 28, 2010

me wish!

I wanna be a billionaire so fucking bad
buy all of the things I never had
I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen

Tuesday, June 22, 2010

blur.

mendung di PD | 2010
......

......

......


berkobar-kobar rasa nak update blog.

tapi tiba-tiba...

....
....



mental block!



hadoi.




oh anyway. few days back ada mini reunion utk kanak2 UMSians. syok wo. nanti aku upload gambar. upload je lah. tapi takde la bagi description panjang2 sebab aku malas plus aku kena luangkan lebih masa utk world cup lol. ok aku tipu. aku tidur je lebih.



till then.

jumpa lagi ciaow.

Monday, June 21, 2010

Saturday, June 19, 2010

154.

850311095***
Tahniah!
Anda berjaya ditawarkan program CK58 di UTeM.
Layari laman web IPTA berkaitan untuk Surat Tawaran





patut message macam ni buat aku senyum sepanjang hari.


tapi dah terbalik.


idup aku jadi muram suram.

hati aku susah.

kenapa?


ya Allah. lembutkan lah hati dia.

:(

Wednesday, June 16, 2010

..

There's a point in your life,
when you get tired of chasing someone
and trying to fix everything.
...But its not giving up.
Its realizing that you dont need certain people,
the bullshit and
the drama they bring.

Sunday, June 13, 2010

semua orang cerita pasal world, aku pun nak cerita pasal world cup jugak.

musim sleep deprivation kembali.

syndrome lalok ke kelas atau ke kerja juga kembali.

ptosis di mana saja.

topik perbualan pasal game malam tadi mula singgah kat mulut penggemar bola.

dosa terkumpul dek kerana marahkan keeper yang bodoh. *tiada kaitan dgn keeper england lol*

atau kerana makikan pengadil.







ni semua gara-gara sebijik piala ni.


aku spain. korang?

Friday, June 11, 2010

produk masa-masa terbuang.











ok jangan tanya ni apa.


___________
pardon me, im never good with camera. tq.